еМагазин

Tag : Комеррцијална банка

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Дали Комерцијална банка „се плаши“ од продажбата на Охридска банка?

Никола Осило
По најавите за почеток на продажбата на Охридска банка на Шпаркасе банка и покажаниот интерес на Комерцијална банка за купување на Еуростандард банка се чини...
Бизнис

Граѓаните чуваат 1,1 милијарда евра во Комерцијална банка

Никола Осило
Во извештајниот период вкупните депозити на домаќинства кај Комерцијална банка (вклучувајќи ги и нерезидентите) достигнаа износ од 72.288.500.000 денари или околу 1,1 милијарда евра и...