еМагазин

Tag : Конструктор

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за животна средина склучи договор со „Конструктор“ вреден 4 милиони евра

Редакција
Министерството за животна средина и просторно планирање склучи договор за реконструкција на системот за водоснабдување во Богданци со друштвото за производство, инженеринг, услуги и трговија...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Конструктор“ го доби тендерот за конзервација и адаптација на излози во Старата скопска чаршија вреден 186.000 евра

Редакција
Општина Чаир по распишаниот тендер за конзервација, санација и адаптација на излози во Старата скопска чаршија склучи договор со друштвото за производство, инженеринг, услуги и...