еМагазин

Tag : Министерство за животна средина

ЧИСТА ОКОЛИНА

Министерство за животна средина: Течноста во „Охис“ е собрана, нема простор за паника

Никола Осило
Излеаната течност во ОХИС е целосно собрана, а кадата е покриена со пилевина за да се соберат евентуалните остатоци од течноста, соопшти Министерсвото за животна...