еМагазин

Tag : Крафтинг груп

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Крафтинг груп“ го доби тендерот на ЈП за одржување патишта за набавка на боја вреден 2,4 милиони евра

Редакција
Јавното претпријатие за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта – Скопје по распишаниот тендер за набавка на боја за обележување на патишта, разредувач...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Крафтинг груп“ го доби тендерот на „Македонија пат“ за материјали за обележување патишта вреден 959.000 евра

Редакција
ЈП „Македонија пат“ – Скопје по распишаниот тендер за набавка на материјали за тенкослојна ознака на коловоз (боја, разредувач и перла за обележување на патишта)...