еМагазин

Tag : Лешок

Да помогнеме

Да помогнеме да се доизгради црквата во Лешок

Редакција
Црковниот одбор на црквата во селото Лешок, посветена на Свети Никола Мирликијски Чудотворец, ги повикува сите православни Христијани во Македонија и низ светот да помогнат...
Да помогнеме

Новиот конак во Лешочкиот манастир го добива својот лик: Се бара помош за доизградба

Редакција
Во завршна фаза е изградбата на новиот конак при Лешочкиот манастир чии темели беа поставени и осветени на 1 февруари годинава. Објектот веќе го добива...