еМагазин

Tag : Лидија Ристовска

Да помогнеме

На Лидија Ристевска и се потребни средства за втора трансплантација на матични клетки

Редакција
Лидија Ристевска боледува од прогресивна мултиплекс склероза и потребен е третман со матични клетки кој чини 30.000 евра. Лани во декември ја направи првата трансплантација...
Да помогнеме

Лидија Ристевска: Мултиплекс склерозата ми ги украде соништата, ми земаше дел по дел

Редакција
Лидија Ристевска боледува од прогресивна мултиплекс склероза и потребен е третман со матични клетки. За нејзе се собираа средства за лекување, но повторно се потребни....