еМагазин

Tag : Марин

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Потребна е крв од крвна група АБ+ за операција на срце

Редакција
На социјалните мрежи се споделува апел за помош, имено потребна е крв од крвна група АБ+ за операција на срце. Контакт 075 959 317, Марин....
Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Шестгодишниот Марин има аутизам и потребни се средства за лекување во Турција

Редакција
Шестгодишниот Марин Рајчиќ има аутизам и потребно е лекување во Турција, кое чини 23.000 евра. Родителите не можат да ја обезбедат потребната сума, и потребна...