еМагазин

Tag : Марковски компани Борче

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со “Марковски компани Борче“ вреден 2,5 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ангажирање на помошна механизација во ПЕ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕДС, Пуцко петрол и Марковски Компани Борче лани склучиле највредни договори за јавни набавки

Редакција
Ниското ниво на конкуренција води кон висока концентрација на вредноста на јавните тендери кај мал број фирми е еден од клучните наоди во Извештајот од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор “Марковски компани Борче“ вреден 6,5 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ангажирање на помошна механизација за потребите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи договор со “Марковски компани Борче“ вреден 19,5 милиони евра

Редакција
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи договор за ископ на јаглен и меѓуслојна јаловина...