еМагазин

Tag : Мартин Здравковски

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Mеморијална хуманитарна крводарителска акција во чест на Мартин Здравковски

Редакција
Фондација Мартин Здравковски ќе организира меморијална хуманитарна крводарителска акција, на 18. јули од 8 до 14 часот во ДХО „Даре Џамбаз“ Центар – Скопје. „Кога...
Да помогнеме ТОП СТОРИИ

ИТНО се потребни нулта позитив тромбоцити, за петгодишно детенце коешто боледува од леукемија

Редакција
ИТНО се потребни нулта позитив крвни единици (тромбоцити) за петгодишно детенце коешто боледува од леукемија. „Ве молиме сите кои можете да дарувате, да одите во...