еМагазин

Tag : Млекара Здравје

Бизнис

Млекара Здравје ги имплементираше меѓународните IFS и BRC стандарди

Редакција
Покрај веќе сертифицираните системи за квалитет и безбедност на храна FSSC (Food Safety System Certification) 22000 и ISO 22000, Млекара Здравје во целост ги имплементираше...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Млекара Здравје Радово: Предизвиците компанијата ќе ги надмине на достојно ниво и во брзо време

Редакција
Поттикнати од информациите во некои од медиумите во врска со работењето на нашата компанија, би сакале да ја информираме јавноста, нашите верни потрошувачи и соработници,...