еМагазин

Tag : Никола Саздовски – Саздо

ЖИВОТ

Вештачењето покажало дека младиот Саздовски починал од силен удар

Редакција
Со сослушување на вешто лице од судска медицина, предложен од обвинителството за дополнително изведување докази по реконструкцијата на настанот, денеска во Кривичниот суд во Скопје