еМагазин

Tag : општински штаб

Македонија

Кумановскиот кризен штаб го бара извештајот и записникот од вонредниот инспекциски надзор

Редакција
Кризниот штаб Куманово бара од Државниот санитарен здравствен инспекторат (ДЗСИ) да му се достави извештајот и записникот од инспекцискиот надзор и надлежните органи да го...
Локално

Општинскиот штаб за заштита и спасување на Куманово: И војската да се приклучи во воспоставување на ред

Редакција
Денеска  во просториите на Општина Куманово се одржа состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување (ОШЗС) во врска со превземање на активности и мерки...