еМагазин

Tag : Осигурување Македонија

Бизнис

Реизбрани членовите на Управниот одбор на „Осигурување Македонија“

Никола Осило
„Осигурување Македонија АД Скопје – Виена иншуренс груп“ преку Македонската берза информира дека членовите на Управниот одбор на компанијата се реизбрани. За Претседател на Управниот...
Бизнис

„Осигурување Македонија“ за три месеци оствари добивка од 29,9 милиони денари

Никола Осило
„Осигурување Македонија“ во првите три месеци од годинава оствари добивка од 29,9 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период претходната година кога...
Бизнис

Осигурување Македонија ќе дели дивиденда

Редакција
Акционерите на Годишното собрание на Осигурување Македонија – Виена Иншуренс Груп АД Скопје, донесоа одлука за распредлба на добивката и исплата на дивиденда, соопшти компанијата...
Бизнис

Осигурување Македонија ја зголеми добивката

Никола Осило
Осигурување Македонија а.д. Скопје – Виена Иншуренс Груп заклучно со 30.09.2018 година има остварено добивка пред оданочување во износ од 68,4 милиони денари, соопшти компанијата...