еМагазин

Tag : примерок

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Како во Македонија се транспортираат примероци за лабораториска анализа за коронавирусот

Редакција
Како во Македонија изгледа процедурата за транспорт на примероците за лабораториска анализа за коронавирост од болници, центри за јавно здравје и собирни пунктови, на својата...