еМагазин

Tag : работна средина

ЖИВОТ

Како до безбедна работна средина за жените: 45 проценти искусиле сексуално вознемирување на работно место

Редакција
Во знак на поддршка на заложбите за подигнување на јавната свест за родовата еднаквост, а во рамките на кампањата “Слушни ја! – 16 дена активизам