еМагазин

Tag : радио станици

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Националните радио станици нема да плаќаат надоместок за дистрибуција на сигнал за 2022 година

Редакција
Владата на денешната седница донесе Одлука за обезбедување финансиски средства на Јавното претпријатие „Национална радиодифузија“ со цел националните радио станици да се ослободат од обврската за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Сектрон“ го доби тендерот на МВР за набавка на рачни радио станици вреден 751.000 евра

Редакција
Министерството за внатрешни работи по распишаниот тендер за набавка на рачни радио станици и поврзана опрема за тетра телекомуникациски систем склучи договор со друштво за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Сектрон“ го доби тендерот на МВР за набавка на радио станици

Редакција
Министерството за внатрешни работи на РМ по распишаниот тендер за набавка на радио станици и поврзана опрема за ТЕТРА телекомуникациски систем склучи договор со друштвото...