еМагазин

Tag : стокови резерви

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Нема потреба да се стават во функција стоковите резерви, се преземаат сите мерки за зачувување на стандардот на граѓаните, велат од Владата

Редакција
Македонија има задоволителна количина прехранбени производи и нафтени деривати во стоковните резерви, граѓаните да бидат смирени, не се очекува ценовен шок на основните прехранбени производи,...
Бизнис

Спасовски: Стокови резерви имаме доволно, во овој момент нема потреба од нивно активирање

Редакција
Стокови резерви имаме доволно, обезбедени сме за повеќе од шест-седум месеци, но граѓаните треба да знаат дека во овој момент немаме потреба ниту од активирање...