еМагазин

Tag : таксисти

Локално

Таксистите со лиценци ќе се препознаваат по жолти табли и еколошки налепници

Никола Осило
На лиценцираните такси автомобили задолжително ќе се поставуваат жолти табли со што граѓаните ќе ги разликуваат од нелегалните превозници и сите ќе бидат означени и...