еМагазин

Tag : Трим Ќемали

Бизнис

Трим Ќемали именуван за член на Надзорниот одбор на ТТК Банка

Редакција
ТТК Банка АД Скопје информира дека Гувернерката на Народна банка издала претходна согласност за именувањето на Трим Ќемали за член на Надзорниот одбор на ТТК...
Бизнис

Трим Ќемали именуван за член на Надзорниот одбор на ТТК Банка

Редакција
ТТК Банка преку Македонската берза соопшти дека Собранието на акционери на денешната седница донело одлука Трим Ќемали да биде именуван за член на Надзорниот одбор...