еМагазин

Tag : труе

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Како линданот на Охис го труе цело Скопје и околината

Редакција
Опасниот по живот, индустриски токсичен отпад линдан којшто со децении се наоѓа во две депонии во фабриката Охис во Скопје треба да почне да се...