еМагазин

Tag : Љубљана

Бизнис

Аеродромот во Љубљана заинтересиран за обнова на директната авиолинија до Скопје

Редакција
Аеродромот во Скопје е „исклучително важна“ рута за Љубљана што треба да се обнови, велат претставници на љубљанските аеродромски власти за специјализираниот сајт за авиосообраќај...
Балкан

(Фото) Ако се паркираш на место за инвалиди во Љубљана, името ќе ти се појави на билборд

Редакција
„Во Љубљана освен што парично ќе те казнат поради паркирање на место за инвалиди или слично, името ти се појавува и на градски билборд со...
Бизнис

Здравствен дом Љубљана преку оглас бара лекари за работа во Словенија

Редакција
Здравствен дом Љубљана преку оглас бара неколку лекари специјалисти по семејна медицина или општа медицина за работа во Љубљана. „Ве покануваме да се вклучите во...