еМагазин

Tag : Љубезност

Да помогнеме

Пунктови каде што можете да донирате храна и средства за хигиена за сиромашните и бездомниците

Редакција
Здружението „Љубезност“ информираа дека во текот на месец октомври на осум локации во Скопје ќе бидат реализирани сезонски собирни пунктови на храна и хигиенски средства....
Да помогнеме

Новогодишна трпеза за бездомниците: Каде може да ја донирате храната што ќе ви остане од празниците

Редакција
Голема количина од храната за време на Новогодишната ноќ ќе остане вишок и за жал ќе заврши во контињерите. За да не се случи тоа,...