еМагазин

Tag : дплжници

Локално

Град Скопје ќе ги блокира сметките на граѓаните и фирмите-должници за 2018 година

Никола Осило
Град Скопје ги информира граѓаните дека во согласност со одредбите од Законот за даноците на имот за присилна наплата, ja почнa постапката за присилна наплата...
Бизнис

Се повеќе граѓани и фирми на листата должници на УЈП: Вкупниот долг над 10 милијарди денари

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави најновата листа на должници за долгови доспеани до 31.07.2018 и неплатени до 31.10.2018 година по основ на ДДВ, данок...