еМагазин

Tag : Елена Младеновска-Јеленковиќ

БАШ НИ Е ЌЕФ

10. јубилејно издание на BIWC – Балкански интернационален вински натпревар 2021 година во Македонија

Редакција
Десеттото јубилејно издание на BIWC – Балкански интернационален вински натпревар ќе се одржи помеѓу 2-ри и 4-ти јуни годинава во Скопјe, а Балканскиот фестивал на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Македонија ќе биде домаќин на Меѓународниот балкански вински натпревар

Редакција
На Меѓународниот балкански вински фестивал, кој годинава се одржа во Софија, Бугарија, од 17 до 19 септември 2020, беше соопштено дека во 2021, Меѓународниот балкански...
Интервју

Елена Младеновска-Јеленковиќ: Како лидер на пазарот „Тиквеш“ нуди винска едукација преку Wine Educator за сите вински ентузијасти

Редакција
Винарската визба „Тиквеш“ формираше посебнa школа за обуки за вино и жестоки пијалаци. Во интервју за еМагазин, Елена Младеновска-Јеленковиќ, менаџер за корпоративни комуникации во ВВ „Тиквеш“ открива...