еМагазин

Tag : Горан Бошевски

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кои судски случаи ќе почнат од почеток поради разрешувањето на судијата Бошевски

Редакција
Три судски случаи, кои се во фокусот на јавноста подолг временски период, поради разрешувањето на судијата Горан Бошевски од страна на Судскиот совет, ќе треба...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил судијата Горан Бошевски, кој го разреши Судскиот совет

Редакција
Вчера Судскиот совет го разреши судијата Горан Бошевски од Кривичниот суд Скопје, поради „нестручно и несовесно вршење на судиската функција“ и тој времено е оддалечен...
Македонија ТОП СТОРИИ

Судскиoт совет го разреши судијата Горан Бошевски

Редакција
Судскиот совет на денешната 377-та седница разреши еден судија и избра претседатели на основните судови во Гостивар, Дебар, Гевгелија и Свети Николе. – Елјеса Алији,...