еМагазин

Tag : групни домови

Да помогнеме

На штитеници кои од домот „Ранка Милановиќ“ преминуваат во мали групни домови им треба облека

Редакција
Една девојка и пет момчиња кои од домот „Ранка Милановиќ“, преминуваат во мали групни домови, каде ќе имаат свои соби, како и простории каде ќе...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Царовска: Сите 25 деца од ЈУ „25 Мај“ од денеска ќе живеат во мали групни домови

Редакција
Сите 25 деца од ЈУ за згрижување деца со воспитно социјални проблеми „25 Мај“ од денеска ќе живеат во мали групни домови. „Подготвена е нова...