еМагазин

Tag : губење

ЖИВОТ

Светски ден на сеќавање на жртви од сообраќајки: Еден загинат секои два-три дена

Редакција
Во државава во просек, 150 до 160 лица годишно го губат животот во сообраќајни незгоди, односно по едно лице на секои 2-3 дена. Околу 6....
Македонија

Македонските граѓани најмногу губат лични карти

Редакција
Статистичките податоци покажуваат дека во Македонија најмногу се губат личните карти. Само од почетокот на годинава досега се изгубени 15.682 лични карти, односно се извршени...