еМагазин

Tag : хемикалии

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Се уште нема конкретно решение за цистерната со винил хлорид кај „ОХИС“

Редакција
Надлежните треба да вршат контроли и ако постапките не се спроведени согласно со законот и елаборатот за заштита на животна средина, ако утврдат пропуст, да...
ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Инспeкторатот во контрола на ОХИС: Истеклe неупотребливи хемикалии од поранешната фабрика

Редакција
Инспектори на општина Кисела Вода, Град Скопје и од Државниот инспекторат за животна средина и екипа на Минисерството за внатршни работи вршат увид во кругот...