еМагазин

Tag : ИПИС

Македонија

Анкета на ИПИС: Расте рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ, паѓа на СДСМ

Редакција
Институтот за политички истражувања од Скопје (ИПИС) спроведе две кратки истражувања во периодот помеѓу 13 и 17. јуни и помеѓу 6 и 10. август 2018 на...