еМагазин

Tag : Катерина Георгиевска

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила Катерина Георгиевска, која е избрана за судијка во Врховен суд

Редакција
Судскиот совет ја избра Катерина Георгиевска за судијка во Врховниот суд. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Судскиот совет ги избра Анита Бошковска и Катерина Георгиевска за судијки во...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која е Катерина Георгиевска која е избрана за судијка во Врховниот суд

Редакција
Судскиот совет ја избра Катерина Георгиевска за судијка во Врховниот суд. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Судскиот совет ги избра Анита Бошковска и Катерина Георгиевска за судијки во...
Македонија ТОП СТОРИИ

Судскиот совет ги избра Анита Бошковска и Катерина Георгиевска за судијки во Врховниот суд 

Редакција
Судскиот совет на денешната 436-та седница ги избра Анита Бошковска и Катерина Георгиевска за судијки во Врховниот суд од граѓанска област. На огласот за избор...