еМагазин

Tag : клими

Техно

Samsung ја лансираше новата линијa Wind-Free клима уреди на база на вештачка интелигенција

Редакција
Компанијата Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. и официјално ја лансираше потполно новата линија на ѕидни клима уреди со R32 разладно средство на новата генерација,...
Локално

Кои документи Ви се потребни за алицирање: Општина Аеродром доделува субвенции за инвертер клими

Редакција
Општина Аеродром денеска објави јавен повик за надоместување на дел од трошоците направени при набавка на инвертер клими, што ќе се реализира по принципот „прв...
Локално

Детален преглед: Кои се условите за да добиете субвенции за клими

Редакција
Градот Скопје, како една од мерките против загадувањето на воздухот, наскоро ќе распише јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи...