еМагазин

Tag : стечаен управник

Бизнис

Стечајниот управник на „Еуростандард банка“ со детали за обесштетувањето на физичките и правните лица

Редакција
Стечајниот управник на „Еуростандард банка“ АД Скопје, Душко Тодевски информира дека сите физички и правни лица дека согласно Законот за банките, побарувањата по основ на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Душко Тодевски назначен за стечаен управник на „Еуростандард банка“, прво рочиште на 8 октомври

Редакција
Стечајната постапка над должникот „Еуростандард банка“ АД Скопје ќе ја води стечајниот управник Душко Тодевски од Скопје, а првото рочиште за испитување и утврдување на...
Бизнис

Живко Калков назначен за нов стечаен управник на штипски „Бетон“

Редакција
Нов стечаен управник на градежната компанија „Бетон“ од денеска и официјално е Живко Калков. Решението за негово назначување го потврди и судијата кој ја води...
Бизнис

Собранието на доверители на штипски „Бетон“ го смени стечајниот управник

Редакција
Собранието на доверители на градежната компанија „Бетон“- Штип денеска донесоа одлука за нов стечаен управник да биде назначен Живко Калков од Скопје, наместо досегашниот Драги...