еМагазин

Tag : Стокопромет

Бизнис

Стокопромет лани со добивка

Редакција
Стокопромет АД Скопје лани остварил добивка од 125.640 денари, информира Друштвото преку Македонската берза. Приходите за овој период се во износ од 4.432.510 денари, а...
Бизнис

„Стокопромет“ ја зголеми добивката

Редакција
„Стокопромет АД Скопје за периодот јануари – декември 2018 година оствари добивка по оданочување во износ од 437.000 денари, што е зголемување во однос на...
Бизнис

Топ акции со најголем раст на Македонската берза лани

Редакција
Според годишниот билтен на Македонската берза оваа се Топ 5 акции со најголем раст, лани: 1.Стокопромет, раст од 570,89% 2.Сковин 148,76% 3.Стопанска банка Скопје –...
Бизнис

„Стокопромет “ неколкукратно ја зголеми добивката

Редакција
„Стокопромет“ заклучно со септември, годинава оствари добивка од 6,1 милиони денари, што е неколкукратно зголемување во однос на истиот период минатата година кога добивката на...