еМагазин

Tag : Тирон Јајага

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Тирон Јајага, кој ќе биде министер за одбрана до избор на нов министер

Редакција
Кадарот на поделената Алијана за Албанците, заменик министерот за одбрана, Тирон Јајага ќе биде министер за одбрана до избор на новата влада. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Тирон Јајага...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Тирон Јајага, кој ќе раководи со Министерството за одбрана до избор на нов министер

Редакција
Кадарот на поделената Алијанса за Албанците, заменик министерот за одбрана, Тирон Јајага, ќе раководи со Министерството за одбрана до избор на нова влада. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ...
Македонија ТОП СТОРИИ

Тирон Јајага е нов министер за одбрана, Петровска стана пратеник

Редакција
Со Министерството за одбрана ќе раководи заменик министерот за одбрана, Тирон Јајага, кадар на поделената Алијанса за Албанците. Сега веќе поранешната министерка за одбрана, Славјанка...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Тирон Јајага, кандидатот за заменик министер за одбрана на Алијансата за Албанците

Редакција
Тирон Јајага е кандидатот за заменик министер за одбрана на Алијансата за Албанците. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Кои се кандидатите за нови министри и заменици-министри Образование Јајага...