еМагазин

Tag : Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

„Алкалоид“ потпиша нов меморандум за соработка со Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за Програмата за практикантство

Редакција
Со цел овозможување дополнителни услови за професионално профилирање на студентите и за усвојување практични вештини под менторство на врвни професионалци во повеќе дејности, „Алкалоид“ АД...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Никола Јанкуловски, ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви престави каков имот пријавиле лицата што ги водат универзитетите во Македонија. Каков имот пријавил Никола Јанкуловски Ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и...