еМагазин

Tag : Владимир Георгиев

Интервју ТОП СТОРИИ

Владимир Георгиев член на ДКСК: Се менуваат услови и критериуми во огласите за работни места, за да се примаат партиски подобни кандидати

Силвана Жежова
Европската комисија во нејзиниот последен извештај за Македонија, нотира дека земјата е умерено подготвена во превенцијата и борбата против корупцијата. Во однос на нејзината застапеност...