еМагазин

Tag : Цветанка Периќ

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавила Цветанка Периќ, која е избрана за нов судија во Врховниот суд

Редакција
Цветанка Периќ е избрана за нов судија во Врховниот суд. еМагазин го разгледа нејзиниот анкетен лист, кој го доставила до Државната комисија за спречување корупција,...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Која е Цветанка Периќ, која е избрана за нов судија во Врховниот суд

Редакција
Цветанка Периќ е избрана за нов судија во Врховниот суд. еМагазин ја разгледа нејзината биографија. Која е Периќ? Дипломирала на Правен факултет при Универзитет “Св.Кирил...
Македонија

Цветанка Периќ избрана за нов судија во Врховниот суд

Редакција
Судскиот совет денеска ја избра судијката Цветанка Периќ за судија во Врховниот суд. Периќ имала најмногу бодови на листата од четири пријавени кандидати и е...