еМагазин

Tag : гледаност

Бизнис

Телевизиите 21-М и Шења, лани погледани од 1ТВ

Редакција
Во анализираната година во телевизиите кои емитуваат програма на државно ниво преку оператор на јавна електронска комуникациска мрежа, (ТВ Компани 21-М, ТВ Шења, ТВ Клан...
Бизнис

Од сателитските телевизии најгледена 24 ТВ

Редакција
Од трите сателитски телевизии лани најчест избор за гледачите била ТВ 24 Вести, се наведува во Анализата на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...
Бизнис

Сител лани најгледана телевизија

Редакција
Во 2018 година од петте телевизии кои емитуваат програма на државно ниво преку дигитален терестријален мултиплекс најгледана телевизија била ТВ Сител. Просечниот дневен досег на...