еМагазин

Tag : куќичка

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Видео) Горна ледина во НП Маврово, идеална за одмор и лесно планинарење

Редакција
Мештаните местото го викаат Горна ледина. Се наоѓа измеѓу селата Велебрдо, Битуше т.е некаде над с. Ростуше и кањонот на Ростушка река (Ростушки водопад Дуф)....
Техно

Samsung претставува ново еколошко пакување за своите телевизори: Куќичка за миленичето или полица за списанијата од кутијата за телевизор

Редакција
Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. најави претставување на eco-friendly пакување за својата линија на ТВ уреди, со цел да допринесе во зачувувањето на животната средина....