еМагазин

Tag : Македонска радиодифузија

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Јосифов“ и „Аутомакедонија“ го добија тендерот на ЈП „Македонска радиодифузија“ за набавка на возила вреден 135.000 евра

Редакција
ЈП Македонска радиодифузија по распишаниот тендер за набавка на теренски, товарни и патнички возила склучи договори со друштвото за трговија на големо и мало, продажба,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Нетра“ го доби тендерот на Македонска радиодифузија за набавка на предавателна опрема вреден 474.000 евра

Редакција
ЈП Македонска радиодифузија по распишаниот тендер за набавка на предавателна и процесирачка опрема склучи договор со друштвото за телекомуникациски и информатички инженеринг „Нетра“ ДОО Скопје....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомакедонија“ го доби тендерот на Македонска радиодифузија за набавка на две теренски возила вреден 57.000 евра

Редакција
ЈП Македонска радиодифузија по распишаниот тендер за набавка на две теренски возила склучи договор со друштвото за внатрешен и надворешен промет „Аутомакедонија“ АД Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонска радиодифузија вработува 45 лица, плата до 30.326 денари

Редакција
ЈП Македонска радиодифузија – Скопје објави оглас за вработување на 45 лица-административни службеници, даватели на јвана услуга и помошно технички кадар на определено време до...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонска радиодифузија распиша тендер за набавка на две теренски возила

Редакција
ЈП Македонска радиодифузија распиша тендер за набавка на две теренски возила. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 3.013.255 денари, а главен критериум за доделување на...