еМагазин

Tag : Марија Јосифовска-Спасовска

Локално ТОП СТОРИИ

Со поддршка од „Макпетрол“ и во Кочани ќе се одржат работилници против врсничко насилство

Редакција
Општина Кочани ќе биде дел од општествено одговорната кампања преку која „Макпетрол“ дава придонес во решавањето на проблемот со булингот, информираат од компанијата. Учениците кои...
ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Редакција
Во деветте основни училишта во Општина Охрид ќе се одржат работилници против врсничко насилство што ќе ги овозможи „Макпетрол“ во својата општествено одговорна кампања, информираат...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

„Макпетрол“ ќе овозможи работилници против врсничко насилство и во Општина Виница

Редакција
Општествено одговорната кампања на „Макпетрол“ ги проширува своите активности и во Општина Виница, информираат од таму. Во рамки на „Крени глас против врсничко насилство“, учениците...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Марија Јосифовска-Спасовска од „Макпетрол“ меѓу највлијателните 50 луѓе на Балканот

Редакција
Иницијаторот на општествено одговорната кампања „Крени глас против врсничкото насилство“, Марија Јосифовска-Спасовска, се најде на листата на 50 највлијателни луѓе во регионот според „Блумберг Адрија“....
БАШ НИ Е ЌЕФ

Учениците од Демир Капија ќе се едуцираат за врсничкото насилство со поддршка од „Макпетрол“

Редакција
Работилниците што изминатиов период се одржуваат во повеќе општини низ Македонија, а преку кои учениците се здобиваат со знаења поврзани со проблемот со врсничкото насилство,...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Училиштата од Ѓорче Петров се приклучуваат во кампањата против врсничко насилство на „Макпетрол“

Редакција
Шест основни училишта од скопската општина Ѓорче Петров стануваат дел од општествено одговорната кампања на „Макпетрол“ насочена кон решавање на проблемите поврзани со врсничко насилство...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Општина Аеродром се вклучува во општествено одговорната кампањата на „Макпетрол“

Редакција
Осумте основни училишта во Општина Аеродром ќе бидат дел од општествено одговорната и едукативна кампања на „Макпетрол“, „Крени глас против врсничкото насилство“. Учениците, но и...