еМагазин

Tag : Мартин Ангеловски

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈСП, „Паркови и зеленило“ и „Улици и патишта“ добија нови директори

Редакција
Три скопски јавни претпријатија добија нови директори. Нов директор на Јавното претпријатие “Скопје“ (ЈСП) е Драги Кушовски, Мартин Ангеловски е нов директор на ЈП „Паркови...
БЕСПАРИЦА

Угостителите бараат Владата да објави колкава е искористеноста на финансиската помош во секторот

Редакција
Владата јавно да ги објави податоците за искористеноста на средствата од финансиската помош во угостителството, како по број на субјекти, така и во апсолутни суми,...
БЕСПАРИЦА

За дел од угостителите уште нема протоколи: Комисијата итно да ги донесе за да се превенира хаос

Редакција
Туристичко угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори на Македонија, денес одржа состанок со Комисијата за заразни болести на која угостителите повторно, ја искажаа...