еМагазин

Tag : МЖСПП

Македонија

Дураки повеќе не е министер, вели дека неговото работење ќе оставело траен позитивен белег во зачувување на животната средина

Редакција
Министерството за животна средина и просторно планирање денеска соопшти дека Садула Дураки поднесе оставка на функцијата министер за животна средина и просторно планирање, од причина...
Македонија

Министерство за животна средина: Набавуваме телефонска централа, опремата не е за прислушување разговори

Редакција
Министерството за животна средина и просторно планирање денеска соопшти дека е во процедура на набавка на телефонска централа, за што е склучен договор со Македонски...