еМагазин

Tag : оздравени

Македонија ТОП СТОРИИ

Нови 19 оздравени од корона вирусот, вкупно 1.535

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 19 оздравени пациенти во: Скопје-8, Куманово-3, Прилеп-2, Тетово-1, Велес-1, Битола-2, Неготино-2. Вкупната бројката на...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени 30 пациенти од корона вирусот, вкупно 1.516

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 30 оздравени пациенти во: Скопје-16, Тетово-10, Велес-1, Охрид-2, Кратово-1. Вкупниот број на оздравени пациенти...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени уште 16 нови пациенти од корона вирусот, вкупната бројка е 1.486

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти во: Скопје-1, Куманово-1, Прилеп-4, Велес-9, Битола-1. Вкупната бројка на до сега...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени уште 17 пациенти од корона вирусот, вкупната бројка е 1.470

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 17 оздравени пациенти во: Скопје-11, Куманово-4, Тетово-1 и Велес-1. Вкупната бројка на оздравени до...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Регистрирани нови 14 оздравени од корона вирусот, вкупната бројка изнесува 1.453

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 14 оздравени пациенти во: Скопје-3 и Тетово-11. Вкупната бројка на оздравени пациенти во Македонија...
Македонија ТОП СТОРИИ

9 бремени жени меѓу оздравените од корона вирусот во Македонија

Редакција
Во Македонија според последните податоци, објавени вчера, како оздравени од корона вирусот се водат 1.439 лица. “Според исходот од заболувањето, 447 лица (22,4%) се активни...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени 17 лица кои боледуваа од корона вирусот

Редакција
Институтот за јавно здравје денеска регистрира 17 оздравени пациенти кои боледувале од корона вирусот и тоа во: Скопје-7, Куманово-2, Прилеп-2, Велес-2, Гостивар-1, Крива Паланка-1, Пехчево-1...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени уште 11 нови пациенти од корона вирусот, вкупно 1.422

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 11 оздравени пациенти во: Скопје-2, Прилеп-7, Велес-2. Вкупната бројка на оздравени до сега изнесува...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени нови 24 пациенти од корона вирусот, вкупната бројка до сега е 1.411

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 24 оздравени пациенти во: Скопје-4, Куманово-3, Прилеп-5, Тетово-6, Велес-4 и Битола-2. Вкупната бројка на...
Македонија ТОП СТОРИИ

Убава вест: Оздравени 9 нови пациенти од Ковид-19, вкупно 1.387

Редакција
Министерството за здравство информира дека денеска Институтот за јавно здравје регистрира 9 оздравени пациенти од Ковид-19 во: Скопје-3, Прилеп-1, Струга-1, Велес-3 и Кочани -1. Со...