еМагазин

Tag : потреби

БЕСПАРИЦА

Минималната синдикална кошница за ноември 33.742 денари

Редакција
На едно четиричлено смејство во ноември годинава според Синдикалната минимална кошница на Сојузот на синдикати на Македонија му биле неопходни 33.742,1 денари за задоволување на...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Повик до туристичките работници од Охрид, Дојран, Преспа, да овозможат бесплатно летување за децата со посебни потреби, од социјално загрозени семејства и децата на самохрани родители

Редакција
Како што објави еМагазин, благодарение на Фејсбук групата Бесплатно сместување Македонија и превозници со големо срце, нејзините администратори и вистински општествено одговорни фирми и оваа година...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Браво: Туристички агенции ќе носат деца со посебни потреби, деца од социјално загрозени семејства и деца на самохрани родители на море

Редакција
Благодарение на Фејсбук групата Бесплатно сместување Македонија и превозници со големо срце, нејзините администратори и вистински општествено одговорни фирми и оваа година неколку семејства со деца...