еМагазин

Tag : трговски центри

Бизнис

И 200 дена по завршувањето на вонредната состојба, во трговските центри ќе има редарски служби и ознаки за движење

Редакција
Уште 200 дена од престанокот на траењето на вонредната состојба се применуваат мерките за обезбедување на редарска служба при влезот и во внатрешноста на трговските...