еМагазин

Tag : вработува

Бизнис ТОП СТОРИИ

Институтот за јавно здравје вработува 16 лица, плата до 28.734 денари

Редакција
ЈЗУ Институт за јавно здравје на Република Македонија – Скопје објави оглас за  вработување на 16 лица на неопределено време. Се бараат двјаца дипломиран физичари,...
Бизнис

Владата вработува, плата до 23.260 денари

Редакција
Генералниот секретаријат на Владата на Република Македонија објави оглас за вработување на 2 извршители на определено време заради привремено зголемен обем на работа во Генералниот...