еМагазин

Tag : 5Г

Техно ТОП СТОРИИ

(Фото) Македонски Телеком ја постави првата тестна 5G мрежа во центарот на Скопје

Редакција
Македонски Телеком ја постави првата тестна 5G мрежа во центарот на Скопје, со што обезбеди услови за тестирање на оваа нова технологија во реални услови....
Техно

А1 Македонија го реализираше првиот повик на 5G технологија

Редакција
A1 Македонија, како компанија што постојано ги имплементира најсовремените технологии што обезбедуваат највисоко ниво на квалитетот на услугата за своите корисници, со гордост објавува дека...