еМагазин

Tag : банкарство

БАШ НИ Е ЌЕФ

Клик кредитот отсега достапен и преку НЛБ Клик – електронското банкарство

Редакција
НЛБ Банка воведе можност за аплицирање за Клик кредитот преку НЛБ Клик – електронското банкарство, информираат од Банката. Досега клиентите имаа можност да аплицираат за...
Бизнис

НЛБ Банка со целосно бесплатно мобилно и електронско банкарство до 15-ти април

Редакција
Во согласност со мерките на Владата за спречување на ширење на корона вирусот, а со цел заштита на своите клиенти и вработени, НЛБ Банка во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

НЛБ Банка со нови современи начини на плаќање во НЛБ мКлик – мобилното банкарство

Редакција
НЛБ Банка од денеска за сите свои клиенти воведе нови начини на брзи плаќања во рамките на НЛБ мКлик – мобилното банкарство. Станува збор за...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Галерија) Свечен настан на АБИТ: Важноста на двојното образование во банкарскиот и финансискиот сектор

Редакција
Во организација на Академијата за банкарство и информатичка технологија (АБИТ) и Институтот за бизнис и менаџмент, Heidelberg-Skopje, денеска се одржа свечен настан во просториите на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Започнува голема наградна игра на НЛБ Банка

Редакција
Од денес, НЛБ Банка започнува голема наградна игра „Еве зошто НЛБ Клик!“ за сите корисници на НЛБ мКлик мобилното и НЛБ Клик електронското банкарство, информираат...
БАШ НИ Е ЌЕФ

НЛБ Банка со две промотивни кампањи од 1- ви септември

Редакција
НЛБ Потрошувачки кредити без трошоци за одобрување, електронско банкарство за правни лица без трошоци за плаќања, како и бесплатна Mastercard Business картичка, се поволностите што...