еМагазин

Tag : Башким Хасани

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Башким Хасани, старо-новиот заменик министер за одбрана

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви ги пренесе биографиите на замениците-министри во новата Влада. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Кои се старо-новите заменици-министри во Владата Кој е Башким Хасани...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Башким Хасани, заменик министерот за одбрана

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот до Државната комисија за спречување корупција пријавиле новите заменици министри. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Кој е Башким Хасани, идниот...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Башким Хасани, идниот заменик-министер за одбрана

Редакција
„еМагазин“ во серијал ќе Ви ги пренесе биографиите на предложените заменици-министри. Кој е Башким Хасани Башким Хасани е предложен за заменик-министер во Министерство за одбрана....